NO THE SUNSHINE
А нещо в небосклона потопи се…
Угасва бавно слънцето за мен.
На любовта ни Господ разяри се…
Лиши от слънце моя ден…
И бури непокорни във морето,
където блъскаше се някога любов
в скалите твърди на сърцето,
сега са те по-сухи и от гроб…
© Дивата Лагуна All rights reserved.
Заглавията в този сайт трябва да са само и единствено на БЪЛГАРСКИ!
Дори когато публикуваш превод, подредбата трябва да бъде: на първо място твоят вариант на заглавие, твоят вариант за текст, щото него в крайна сметка поднасяш на читателя за оценка и най-накрая авторовия текст като база за сравнение. Не рипай-има какво още да учиш!