Jan 22, 2010, 6:37 PM

Без сърце 

  Poetry
840 0 2

Ще се върна, ти го знаеш,

защото имам нещо мое в теб.

А може и да си отида.

Да остана без сърце.

 

То вече, зная, не ми трябва.

Аз няма да обичам пак,

а не искам и да страдам.

Отивам си и няма как.

 

И щом преминах след завоя,

аз обърнах се, ала уви,

не намерих нищо твое.

Нямаше ги твоите следи.

 

И тъй, в мрака черен,

сред безбройните звезди,

вървеше там едно момиче бледо,

без сърце и без мечти.

© Бойка Миркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??