Dec 4, 2006, 12:26 PM

Без теб 

  Poetry
912 0 2

Това е краят!

Не мога да повярвам!

Не искам край, аз искам вечно
до теб да бъда радостно омаяна!

Защо изчезна ми кажи?
Защо сърцето ми разби?

Да, тъжно е, но утре няма да личи
как вчера имала съм хиляди мечти...
Как тъжно е, че няма да боли -
поне това ужасно чувство в тялото ми да тупти!

Светът си се върти, забравил си ме ти...
А аз се лутам сред луни, угаснали без твоите очи...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • за съжаление тази болка може да спре да личи след месец два година но повярвайте болката остава голяма 6
  • Но утре няма да личи, нали? Поздрави!
Random works
: ??:??