Jan 18, 2018, 10:25 AM  

Кратък миг 

  Poetry
370 0 2

  Изблъскваше ни пак тълпа от хóра

  с неспирно ръкомахащи ръце,

  по устните ми тръпнеше умора

  след твърде дългото очакване.

  

  Зовеше зад гърба ми друга обич,

  не нея търсех в твоите очи,

  не можех да я побера във скоби,

  че все пак съществуваше, а ти

  

   бе само кратък миг от мойта вечер,

   прегърната от болката по теб.

   Усмивката ти боядиса по-чер

   света ми - неизбродна степ.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??