Черна дупка. Нощ. Тъга.
Облаци във тъмна стая.
Сенки тъжни над света.
Пипала. Главозамая.
Отчаяние без страст.
Мисли набраздени с болка.
Злонамерие и власт.
Орисия-страх. Прокоба.
Утро. Пролет. Светлина.
Слънчев лъч. Усмивки топли.
Дар. Приятелска ръка.
Вяра. Сбъднатост без вопли.
Раждане. Урок. Мечта.
Знания за Бог. Омая.
Розов цвят за радостта.
Топъл ден. Любов до края.
© Таня Мезева All rights reserved.