Aug 16, 2022, 9:10 AM

Безлично 

  Poetry » Humour
313 0 1

Казано кратко и сбито –

седнал съм аз на открито. 

Гледам напред упорито

и си попийвам мохито. 

 

Никаква нямам идея. 

Просто седя и тъпея. 

Даже мисловно не смея 

някаква песен да пея. 

 

Облечен съм целият в черно. 

Все пак това е модерно. 

Ей тъй седя си лежерно. 

Пълен релакс е наверно. 

 

Даже и хич не ми пука!

Нито владее ме скука. 

За цялата наша наука

аз феноменът съм тука. 

 

Тъй примирен и отпуснат,

направо за"Оскар" допуснат,

стига пари да ми пуснат, 

мир  и любов ще ме  кюснат. 

 

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??