Aug 5, 2008, 7:37 AM

Безмълвна среща 

  Poetry
636 0 15
Просто погледи в тихата вечер
се засякоха някaк вглъбени.
Заговориха, без да им пречат
тъй досадните думи смутени.

И си казаха може би колкото
е във всичките книги изписано.
За живота, за тях и за болката,
а пък после си тръгнаха слисани.

Беше среща на някакви чувства,
просто среща във някакъв час.
Бе лишена от всичко изкуствено,
просто истинска среща без глас...

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??