Sep 9, 2008, 12:27 PM

Безпощадно II 

  Poetry
968 0 9
Твърде много е всичко, с което живея.
Свирепия поглед на този живот
ме гледа без милост и вече не смея
да мога със малко... защото е строг

съдията отгоре. И строго ме съди,
когато говоря за малки неща,
такива поисках не хиляди пъти,
а милиони! Но нямаше отговор "да".

Твърде много е всичко, с което живея.
Но попитах ли някой за тази цена?!
Аз душата си вадя, отново се смея.
Почакай, живот! Сега ще платя...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??