Кога ще дойде този ден,
в който всеки ще научи,
че болката, с която трупа други,
в един момент стократно ще получи!?!
Кога ще дойде този ден,
в който всеки гордо ще се изправи
и ще каже, без да се почуства засрамен,
че на никой лошо не е направил!?!
И време е да спрем това безумие,
да спрем един друг да се нараняваме,
да започнем да уважаваме другия,
да осъзнаем какво един на друг си причиняваме!
Може би в този някой ден
всички някак ще сме щастливи,
щастливи не от материално обогатяване,
а защото прекратили сме това осакатяване!
© Димо All rights reserved.