Dec 5, 2019, 12:19 PM  

Биоелектричество 

  Poetry » Other
1005 9 17

           

         ...Аз знам, че стана светлина,

         но нито знам сега къде си,

         нито къде е светлината.

              Хуан-Рамон Хименес

 

Ръцете ми са полюси различни.

Искра от болка между тях се лута

и търси  вярната посока.

Кръвта забърза своя ритъм

в пулсиращите слепоочия.

Дъга от светлина държа

за ваша радост и надежда.

Търся себе си във вас.

Дано да ми достигне пътят

до вашите души,

                                сърца

                                             и доброта.

 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??