Jul 6, 2021, 2:51 PM

Благослов 

  Poetry » Landscape, East forms, Other
533 2 5

 

***

Облачни ребра

пристягат слънцето...

И капки свежест предвещават

да избухне цвят...

 

        © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??