Oct 18, 2008, 9:44 AM

Благословена 

  Poetry
801 0 25



Благословена

Бавно, бавно се прокрадва
тиха, споменна, нощта...
Тъжни сенки избледняват...
Пак усещам топлинка -
две ръчички в мойте длани,
десет пръстчета дъга,
неумело се протягат,
гукат, търсят и сумтят.
Две крачета пак избухват
в оня пухкав, пърхащ смях...
Грейват с две трапчинки бузки
и потъвам цяла в тях...
Пак прегръщам премаляла
тази искрица живот...

В щастието онемявам...


О, благословена нощ!





© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??