Nov 8, 2022, 9:50 AM

Божествено изпълваш ме с любов 

  Poetry » Love
380 1 0

Изплувай от водите океанни

със образа на Афродита чудна.

В очакване за тебе чувства жадни

мечтателно желаят те пробудна.

 

Ела с вълни пенливи на брега

възраждащо пристъпваща, всесилна -

да се стопи безмълвната тъга

от твоя чар с усмивката обилна.

 

С прегръдката на пролетният лъх

сърцето ми обвивай ароматно.

Целувай и душата ми все с дъх

на откровението благодатно.

 

Живот е същността ти, ярък зов -

божествено изпълваш ме с любов.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??