Jan 30, 2008, 7:59 AM

Брат 

  Poetry » Other
549 0 8
БРАТ

В тъмнината на ужасен мрак,
в безкрайя на предсмъртен вик,
в омразата на яростен враг,
на върха на кървав щик.

Съзрях аз истина една,
изкована със огън и меч,
истината на изгубена душа,
плачеща и търсеща на веч.

И брата отново обикнах,
изтрих горчивата му сълза,
кървавата му ръка стиснах
и застанах - да му пазя гърба.

Горди на арената - гръб до гръб
в колоси - ума на свирепата съдба,
бием демоните - зъб за зъб -
със огън, вяра, меч и мечта.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??