Aug 14, 2015, 4:52 PM

Бриз криза 

  Poetry » Other
1010 0 6

 

 

Бриз криза

 

попътният настолен вентилатор
напомня на изкуственото в бриза
разплаканият в мен е грозно пате
облеченo с копривената риза
дано да станe лебедово-зимно
и щъркелово-човчено да ниже
попътният обдухва ме предимно

в рими на привидно неугрижен

 

--

30.07.2012

 

 

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??