Aug 18, 2008, 11:00 AM

Бродирам с устни небесата... 

  Poetry » Love
1809 1 39

 

 

Бродирам с устни небесата...

 

 

Понякога мълча в тъга.
До задушаване.
По устните ми думите
задъхано хриптят.
Омръзна ми от писъци
разнищено-сподавени.
Сълзите, неродените,
мънистено броя.
Понякога приличам
на небе. Продрано.
Очите ми със мълнии
жигосват.
Опих се с дъжд.
(За кой ли път - пияна!)
Ръцете липсата ти
пак докосват.
Не те загубих всъщност.
Просто не дойде.
Не ми се случи.
Като бяла истина.
Душата ми е облак.
Ветрени мечти преде.

Бродирам с устни
свойто слънце неразлистено.


16.08.2008 г.

 

                        клип, Бродирам с устни небесата...

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??