Apr 24, 2010, 12:16 AM

Бряг 

  Poetry
775 0 18

 

 

 

Пробудих се в разгара на мечтите,

преди да си помисля, че съм стара.

От изгрева останаха лъжите,

пречупени в загиващата вяра,

 

запомнила на прага си лъчите

от писък на отиващо си лято,

където онемяха кухи дните

и скъсания дъх на неизпято.

 

Разсъних се, а още те изплаквам

в ронливите очи на дъждовете.

И днес съвсем разбирам, че оставаш

най-синия ми бряг из бреговете.

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??