Apr 28, 2011, 9:13 PM

Бягствo 

  Poetry » Love
746 0 2

Все още се опитвам да избягам,

като прашинка с вятъра да се изгубя,

като дъждовна капка – следи да не оставям,

като стон да отлетя, да не се завърна.

В мрака все тъй се лутам,

все на себе си шептя
правилно ли ще постъпя,
колко ще те нараня.

Казваш, че даваш ми ти всичко,
ала си безкрайно заблуден.
Твойто “всичко” на моето не се равнява.
Нека споменът напомня ти за мен. 

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??