Feb 6, 2006, 7:24 PM

БЯЛА ПТИЦА 

  Poetry
679 0 1
Бяла птица над простора лети
с писък последен оглася небето.
Птицо бяла -върни се,върни
чуй за тебе стене морето.

Но защо не летиш над водата
нали тя за теб беше мечтата
при нея все се завръщаше ти
тя да лекува твоите надежди.

Не знаете ли птицата плаче?
нейните сълзи са бисери бели
когато я боли най -много
лети нависоко,та затова не сте я видели.

Последен вихър в танц тънцува
до сетния си дъх с разперери крила,
а сетне се отпуска и полита
разбива се в най-стръмната скала.


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много интересна идея...Джеини!Последния куплет има нужда да се свърже по съдържание с предния...Не може след като се е разбила в скалата...да продължи да мечтае.Сигурна съм,че ще го оправиш,както съм сигурна,че имаш страхотни идеи!
Random works
: ??:??