Mar 18, 2008, 11:16 PM

Бъди 

  Poetry
935 0 16
Не стъпвай във следи от стъпки.

Те са извървяни.

Утъпкани пътеки не търси.

Прахът по тях със спомени застлан е.

Ще се препъваш в тях и ще боли.

Да, има белези жигосали душата.

Палачите с доброто накажи.

Сълзите си платени с болка - тежък данък,

за мигове щастливи запази.

Вдигни очи и срещай светлината.

Към нея винаги лети.

Крилата може някога да имат рани.

Но в свободата винаги ще бъдеш Ти.

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??