Dec 16, 2009, 4:02 PM

Българска хубост 

  Poetry » White poetry
862 1 7

Бяла забрадка, обграждаща бяло лице.

Огнени, тъмни очи, сочни устни.

Дъхаво цвете в гъсти коси.

Бели ръце и нозе,

везана пазва, пъстра престилка.

Прясна вода в бели менци,

със здравец обкичени...

 

 

                                                                  2005 г.

 

 

 

 

© Радослава Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??