Jun 4, 2015, 9:38 AM

... 

  Poetry » Other
336 0 4


очите имат свой си пулс

зениците се свиват и отпускат

мигът разделя се на “да” и “не”

и всяко “може би” неволно стряска ги


очите осъзнават крехкостта на земното си битие

и  търсят в образа опора и утеха

оформят близостта 

в интимни и враждебни цветове 

и пазят... равновесие


залитнат ли започват да валят

тогава спускат плътните завеси

зад миглите е целият им свят

...

очите ти къде са

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??