Sep 17, 2009, 8:16 AM

Целувам те по НЕТ-а! 

  Poetry » Love
1237 0 16

Пиша за тебе. Както преди.
Свилено стихче се стели.
Есен разплакана. Що ли вали?!
Тежко е от раздели.

В душата не бъркам и знай че не моля.
Със своите мисли съм сам.
Птица любима. Крилете на воля.
Изборът - Тук или Там...

Колко имахме весели дни?!
Колко ти беше пълно в душата?!
Гримът ти размазан. От очите вали.
Страшно тежи ми сълзата...

Прости ми! Есента ненавиждам.
Дъждът реже сърцето ми на парчета.
Усмихвай се! Това искам да виждам
и те целувам по НЕТ-а...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??