Mar 3, 2009, 8:38 PM

Черното отива ми за назидание 

  Poetry » Other
1153 0 11
Теменужено разцъфвам с вятъра,
когато демони танцуват помежду ни.
Със вълните се разбивам в пясъка
и прозвучават първите китарни струни.

Залезно сама прегръщам слънцето,
в което даже лятото ми се загуби.
Дъждовната кралица на небето
създаде нощни и мечтани пеперуди.

Не съм отново черно-бяла снимка,
служеща единствено за съзерцание,
излязох  от онази приказка.
Черното отива ми за назидание.

© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??