Nov 18, 2013, 6:49 PM

Четем се... 

  Poetry » Love
651 0 9

Чета те по устните... 
По различното дишане. 
Ти мене във стихове – 
някакво писане... 
Не сме книги, но... 
Роди се желание. 
Да прочетем един на друг 
цялото съдържание... 
Четем със слуха, със очите, с ума... 
със устни... с ръце... навън... у дома... във съня... 
И четенето увлича ни... 
Такива сме двамата... няма прочитане.
 

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??