Jul 3, 2006, 3:33 PM

Цвят на обич 

  Poetry
905 0 4
Едно момче рисуваше под дъжда...
То разтърси коси, синева изгря в очите.
Слънцето проряза небето,
а в сърцето му - дъгата разцъфна,
с хиляди цветове-палитра!
Жълтото, то подари на цветята.
Оранжа - за изгрева.
Зеленият цвят - на свободата.
Червеното... запази за себе си!
Потопи четка в него и го разпръсна навред,
за да влезне любовта в сърцата на хората!
Подари им букет от обич,
която носеше в себе си.
Бисерните капки по цветята и вятъра
се разпиляха навред по света!
Изгрева я повтори, червеното заискря!
И ето я любовта - тя говори...
от мен на теб!

© Валентин Тотев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??