Едно "да" от твоите устни се отрони
и отново ми донесе радост, благодат,
от сърцето ми страха прогони
и от всички пак съм най-богат.
Твоят глас в песен се превърна.
Затихна скръб и тишина се възцари.
Болката начаса посърна.
Лъч надежда небето озари.
С теб всичко е наред, аз зная.
Туй молих бога всеки ден.
Ще намеря сам на другото колая,
на любовта ни щом съм още в плен!
.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.
Прекрасен стих!Поздравления!