Apr 30, 2020, 7:44 AM

Да не мисля за теб 

  Poetry » Love
444 0 0

 

Кънти огромно „Всичко пак е грешка.”

Разминават се сенки от контрасти...

Вятърът разнася късове от мен...

Съмнение безмилостно дращи.

 

Притъмняват очите от взиране.

И щастливи картини се редят...

Само болка по всичко отминало...

И по измамно бъдеще – много тъга...

 

Кърви самота в мъгли от очакване.

Разпъната между болящи рани от илюзии.

Искам си свободата да не мисля за теб.

И си запазвам мечтата за щастие!

 

                                     © Павлина Петрова

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??