Oct 11, 2008, 1:37 PM

Да те обичам... до болка... 

  Poetry » Love
1807 0 19
 

Да те обичам... до болка

 

Седях

във ъгъла,

милвана

от слънчев

лъч

и рисувах

по стената

спомени

Нашите,мили,

събрани

във длани...

и ме докосна...

Погали ме

усмивката ти...

и потреперих...

Загубена

в очите ти...

блестящите...

Изгарящи!

Чух

смеха ни

и отпих

от сълзите...

жадно...

Ненаситно,

както тогава,

отпивайки

от виното...

потръпнах...

Протегнах

ръка

да те хвана,

но те нямаше...

а копнеех...

Броях

секундите

да чуя

отвън,

пред прага,

стъпките ти...

не идваше...

И времето

заспиваше,

за да отлита,

шеметно,

когато сме двамата...

чаках те...

утихнала жарава...

за да те обичам...

до болка...

Запалена...

изгарям...

Обичайки...

живея...

дочаках те...

огън...

за да те обичам...

до болка...

               на С.

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??