Aug 21, 2008, 3:14 PM

Даденост, Съдба 

  Poetry » Love
755 0 19


Не мога да кажа

на него
„Обичам те!”,
но на теб -
Да!
Него приемам за
даденост,
а теб -
за Съдба!




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??