May 28, 2012, 11:29 AM

Дали?... 

  Poetry » Other
741 0 17

Ако правиш по-големи крачки -

ще стигнеш по-бързо,

но дали там, където искаш?

 

Ако оставиш товара си

на кръстопътя на въпросите - ще ти олекне,

но дали ще намериш отговор?

 

Ако изкрещиш по-силно  -

ще събудиш несбъднатото,

но дали ще се сбъдне?

 

Ако прескочиш тъгата -

ще стъпиш на радостта,

но дали ще останеш?...

 

 

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??