Jul 3, 2018, 1:12 PM

Дали на диаманти ще приличаме? 

  Poetry » Love
208 1 2

Обичам те, обичам те, наивнице!

Очите ти бродирам от съмнение.

Делата на суровите противници,

ме карат да изпитвам съжаление.

 

Събличаме телата и политаме.

Сега те извисявам към духовното.

Отричаме делата и не питаме

дали ни е затиснала отровата.

 

Не искам да намирам извинение,

а само да те имам до отричане.

В деня ми си сънувано видение.

Дали на диаманти ще приличаме?

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??