Jun 1, 2020, 12:45 AM

Дано ви опазя 

  Poetry » Other
690 3 13

ДАНО ВИ ОПАЗЯ

 

                На внуците ми Елиа и Андреас,

               както и на всички деца по света.

 

Деца,

пред вас по трънливия път ще вървя.

Всичките даже на ръце ще ви нося!

Дори ако трябва ще премина през ада,

от земните злини дано ви опазя.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??