Под слънцето,
забулено в мъгла от падналата нощ,
което всъщност значи, че сме другаде…
на място, на което разстоянието е над разума,
а светлината е разкош,
за който мислим и жадуваме,
но нямаме контрол над времето.
Под слънцето…
днес всъщност бяхме там цял ден,
че даже час назад…
Останали са ласките по кожата,
поглъщани светкавично от вятъра.
Видяхме смърт и раждане,
но дефинираме ги като кръговрат,
защото няма сетива и разумът
боготвори въртенето.
© Иван Проданов All rights reserved.
Пожелавам ти същото и на теб, както и много приятни емоции!