Sep 1, 2009, 10:24 AM

Детството в мен 

  Poetry » Other
680 0 18

Подскача детството във мен,
подскача, като цветна топка,
усмихва сивия ми ден,
търкулва се и пак потропва.

Немирен палавник е то,
с усмивка пак ме провокира,
завивката от моето легло
подръпва и при мен се свира.

Не ме оставя да поспя
и рано сутрин ме събужда,
подръпва кичурче коса,
но аз от него имам нужда.

Във мен запази младостта -
душата ми по детски чиста,
и пак ме връща у дома,
в прегръдка мама да притисна.


музика

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??