Sep 9, 2014, 8:14 AM

Диагноза 

  Poetry » Other
488 0 11

Диагноза


Боли! От ляво, адски ме боли

и болката ме дърпа в тишината.

Което трябва да се измълчи

присяда в гърлото. Души душата.

 

Виж, тя се дави, като неумел плувец,

на плиткото. Под нея свети,

равно и безстрастно, дъното.

То не усеща в себе си живец

 

и вярва в своето потънало отвъдно.

Разсмиват ме уплашените ти очи.

Страхът е вечното безсмъртно.

Не казвай нищо. Просто замълчи!

 

Водата знае, че сърцето ти е мъртво.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??