Sep 5, 2009, 1:56 PM

Дилема 

  Poetry » Love
330 0 0


Пред мен дилема поставяш,

 да избирам своята съдба.

 Искаш при теб да се върна,

 искаш от мен невъзможни неща.

 

Искаш лентата назад да върна,

 и да забравя как ме остави сама.

 Да забравя как гръб ми обърна,

 да забравя не мога това.

 

На едно от теб се научих,

 да не вярвам на празни слова,

любовта ми в омраза превърна

 и затова не ще ти простя.

 

 Да мразя аз се научих,

да обичам не мога сега,

 обич от друг аз получих,

 но не ще я аз споделя.

 

 Страхувам се пак да се влюбя,

 не искам да страдам сега,

 когато ти ме изгуби

 и аз изгубих любовта. 

© Ирена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??