Mar 10, 2009, 10:58 PM

Днес няма да ме има 

  Poetry » Love
662 0 15


Днес няма да усетиш,
че съм тук.
И няма да разказвам,
дълго
и подробно,
как минал е
и този тъжен ден,
с надежда
вечерта да е спокойна.
Ще бъда тиха.
Толкова, че ти
ще чуваш
шумоленето в дъха си.
Болезнената глътка
ще тежи
и ще ме пари даже
тишината.
До теб ще съм...
и няма да ме има.
А този сън
отново оживява...
Дали след него
пак ще се събудя?!
Ще бъда ли,
когато свърши,
... цяла!

 

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??