Jan 21, 2007, 12:47 AM

до дъно 

  Poetry
941 0 18
до дъно



любов без символи
любов директна
ти спираш времето
правиш ни магнитни
стъпалата на душата ти
изкачвам
спирам ти дъха
погалвам ти сърцето
достигам ти живота
и го имам
любовта отронва
нежните сълзи
в пpехласнати
очакващи ръце
и се събират
моите и твоите
като възторжени лъчи
като роса
безоблачна и свята
с която после миеме очи
и пиеме
изпиваме
самите себе си
до дъно



21.01.07

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??