Aug 25, 2009, 10:59 PM

До гроб ще те нося в сърцето... 

  Poetry » Love
1517 0 5

Обичам да чувствам как се лее

любовта из кръвта ми.

Обичам да чувствам как тъгата

изпива дъха ми.

Обичам тази болка,

защото ме кара да страдам по теб...

И знам, тя ще умре

едва, когато сърцето ми спре...

 

Обичам да посрещам изгрева с усмивка,

обичам да изпращам залеза с тъга.

Обичам за утеха в теб да се притисна,

като те няма, обичам да пиша слова...

 

От сълзите ти болката ще отпивам,

от устните ти бавно ще пия отрова.

Когато идваш, аз ще си отивам,

душата си ще заключа в окова.

Когато те няма - нека да ме боли,

да се боря сама с тъгата не мога.

От сълзите ще нарисувам звезди,

на сутринта ще се връщам отново.

Като вятър в душата ти ще проникна,

ще се разливам като вълна сред морето,

ще чакам тъгата някой ден да утихне

и до гроб ще те нося в сърцето!!!

© Тайнствената All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??