Feb 18, 2009, 7:38 PM

Добре дошъл на моя гроб 

  Poetry
1100 1 3


 

Добре дошъл на моя гроб,

след толкова години пак се срещаме.

Тук тежката, студена пръст е моят роб,

отново в нашите спомените се връщаме.

 

Но спри! Недей да ровиш в пръстта,

а просто тихо поплачи,

недей го милва, мой е кръста,

стани и тихо си тръгни.

 

Добре дошъл до моя гроб,

не исках да те имам толкоз рано.

Сега пръстта  на двама ни е роб,

завинаги ще си до мойто рамо!

 

                                    18.02.2009

                                           14:28

 

      (J разбира се, писано е за след 50 години най-малко J )

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??