Jul 1, 2017, 12:38 PM

Добре дошъл, Юли! 

  Poetry » Other
737 3 8

На брега да се срещнем?
И да вдигнем наздравица
с бутилката ром?
И на плажа седейки,
съвсем мълчешком,
ще забравим за юни,
ще съблечем умовете си
от стари одежди,
ще запалиме юли,
ще го посрещнем
с нова надежда.
и в мига на светлото раждане,
със усмивки
доброта ще засаждаме.
Пропилени възможности
ще отплават в морето,
ще потънат в забрава...

Светлината е чудо!
А Животът ни…
той продължава!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??