Apr 9, 2010, 8:37 AM

Добър ден, Тъга 

  Poetry » Love
632 0 0

Листата падат пожълтели,

 посипват студената земя.

 

Сълзи се стичат по моето лице,

докосват нежно мойте устни.

 

Сърцето бие в тъжен ритъм,

мисли в тъга отлитат.

 

С нокти ръката си издирам.

Оставям тънка струйка кръв

от раната ми да се спуска,

да обагря жълтите листа.

 

 С всяка капчица кръвчица

споменът за теб се просмуква в студената земя.

 

Обичам те, мила моя,

носеща ми единствено тъга.

© Николай Роев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??