Sep 14, 2006, 9:47 AM

Добър вечер,приятелю скъп! 

  Poetry
2124 0 17

Добър вечер приятелю,  драг!

Аз отново си мисля за тебе-

ти дохождаш в душата ми -благ

и събуждаш ми чувствата неми.

 

И незнайно създаваш ми пак

нежна, приказно-бяла магия,

затова,че разбрала съм  как

от този балсам да отпия.

 

Виж как скърца със зъби от злоба

и навява в душата ми хлад

и предрича ми сякаш прокоба

чувството бясно,наречено страх!

 

Добър вечер приятелю ,скъп!

аз изпращам ти мислите смели-

тях не може дори и страхът

от полет към теб да отнеме.

 

С тях достигам до теб без крила,

даже пътища тук са излишни,

щом на сърцето ти чувам -гласа

до теб са достигнали  моите мисли.

 

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??