Aug 14, 2011, 12:06 AM  

Докосна те магия... 

  Poetry
713 0 3

 

 

Дните се изнизват  вече...
Живя или проспа живота си, Човече?
Преследва ли настойчиво  мечтите,
че първи бръчки ти красят очите.

 

Побързай! Време не остана
за тъй желаната промяна,
разделяща те с' сивотата
и  да избереш мечтата.

 

Задаваш ли въпроси още днес?
А сън лови ли те нощес,
с усмивка протоколна на лицето,
загърбил поривите на сърцето си?
...

Докосва те магия! Промени се!
Сълзи изтрий! В нови дрехи премени се.
Не време, Смелост е необходима
и без страхът да контролира,
рутинното да скъсаш и тогава 
 в ново тяло, с порив нов-
готов си ти за новия живот!

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??