Mar 11, 2008, 8:15 AM

Докосни ме... 

  Poetry » Love
2225 0 6
Докосни ме! Тъй нежно както някога.
С любов и ласки пак ме обгради.
Сега, по-чужди сме от всякога,
а липсваш ми, о, как ми липсваш ти!

Къде се скъса тази тънка нишка,
която нас превръщаше в едно?
Изчезна, скри се в дупката си като мишка,
а аз замръзвам в пустото легло.

Ела, стопли ме с твойте нежни длани.
Върни ми пак в очите пролетта!
Без теб в сърцето ми кървящи рани
редят палитрата на есента!

© Силвена Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??