Jun 3, 2017, 11:58 AM

Дом 

  Poetry » Other
339 2 8

 

 

Над облаците ще се извися,

дъгата ще премина,

в синевата ще се устремя –

слънцето да стигна.

Ще чуя звънък птичи хор,

ангелски небесни песнопения,

ефирни багри ще искрят край мен –

ще съм лека като нежна песен.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??