May 10, 2006, 10:09 PM

Дребните души 

  Poetry
2086 0 17
                                           В  живота, пълно със злобари,
                                             завистници и комплексари
                                           човечета са " дребни " те
                                           и крият своето лице.
                                                                                                               
                                          Интриги, подлост или клюка
                                          това за тях рахатлъка
                                          човешко нищо вече нямат
                                           душата им, помийна яма.
                              
                                         Презират всичко на света
                                          любов и нежност, доброта
                                         това във тях е закърняло
                                           и в миналото отлетяло.
                 
                                         Такива срещат се безброй
                                          и плачат си за хубав бой
                                          презрени те са от света
                                          ще си живеят в самота.
                                            

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??