Jan 29, 2006, 5:34 PM

Думи, думи, думи... 

  Poetry
693 0 3


        Думи, думи, думи...


Думи милиони, милиарди, безброй...
Всичко вече е казано и преповтаряно...
На всички възможни езици...
Някои отдавна умрели...

И творим, ли творим без да спираме,
Хилядолетни истини отново изричаме...
Четем автор след автор, забравяме,
Започваме да проповядваме...
Не спираме да досаждаме...
Учим децата уж на познание,
Повтаряме грешките окаяни...
Изливаме емоциите наши,
В думи, преплетени със знаци...
Вдъхновени себеизразяваме,
Чувствата преодоляваме...
И не спираме да се доказваме,
И не спираме да се показваме...
Творим, ли творим без да спираме,
Хилядолетни истини отново изричаме...


© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??