Хей, приятел, недей се засяга,
наш'та кухня няма перде.
Вечер късно тати присяда
и от днешния вестник чете.
Хей, недей да подслушваш,
недей от нас да крадеш.
Ултра къси, невидими устни,
на кому компас ще дадеш.
Хей, приятел, вчера и днес
тати слуша Свободна Европа.
На Небето в стария лес
тати думи верни отронва.
© Хари Спасов All rights reserved.